53varer
- tilpasset efter:
Ingen produkter blev fundet
Viser 24 af 53

Få inspiration til din egen indretning

Dit stel er mere end bare et stel

4 galleri-trends du ikke må overse

Værtindegaven der holder

Hvad med et spejl i stuen?

Spejle finder du normalt i entréen, på badeværelset eller i nærheden af din garderobe. Her hænger de af praktiske årsager. Skal du lige tjekke, om tøjet sidder rigtigt, inden du styrter ud af døren? Så har du et spejl i entréen. Skal du i stedet lige tjekke, om dine favoritjeans kan gå sammen med den nye hørblazer? Så har du et i garderoben. Og på badeværelset er spejlet uundværligt i morgenrutinerne. Enhver, der har begivet sig ud i at lægge makeup eller barbere sig uden et spejl, ved, hvor svær en opgave det er. Så der er ingen grund til at uddybe nærmere, hvorfor spejle er en nødvendighed. Men har du overvejet et spejl i stuen i stedet for et maleri? Det kan være super flot, specielt til de mindre rum. Refleksionen skaber dybde, som rent optisk gør rummet større. På den måde kan du få stuen i din lille 2-værelses lejlighed på indre Østerbro til at føles som en herskabsvilla - og hvem vil ikke gerne det? Det sker endda uden at skulle sige farvel til din store flydersofa.

I alle størrelser og former

Hvad enten du står og mangler et spejl til badeværelset, garderoben eller noget helt tredje, så har IDEmøbler det med garanti. Udvalget af størrelser rækker fra 33 cm til 178 cm både i højde og bredde. Blandt andet tilbyder vi kvadratiske og aflange spejle, hvis du er mest til det traditionelle look. Et aflagt spejl er smart i entréen, fordi du her kan se dig selv i fuld figur, hvorimod et kvadratisk passer bedre til badeværelset. Hvis du gerne vil trodse det traditionelle og har lyst til noget anderledes, så prøv et rundt spejl. Runde spejle er blevet retro. Du kan næsten ikke undgå at støde på et i den moderne indretning. Det runde spejl er som skabt til stuen. Prøv at lade spejlet indgå i en stor billedcollage på din endevæg og se, hvordan det skaber personlighed og charme. Måske kan det være svært at se sit eget spejlbillede, men flot det er det. Udvalget af rammer er mindst lige så stort, som størrelserne. En sortmalede ramme vil være perfekt til at give lidt kant til meget lyse og åbne rum. Den mere smalle og usynlige ramme i aluminium, derimod, er mere neutral, som falder i de flestes smag. Serien SHOW har lidt til enhver stil, uanset om du er til det stilrene og minimalistiske eller til det pyntede og romantiske.

Husk belysningen

Spejlbilledet er ikke meget værd uden den rigtige belysning. En væglampe med den rigtige pære kan gøre underværker. Heldigvis har IDEmøbler et bredt udvalg af lamper og belysning – alt fra den 70’er inspirerede kuglelampe til den praktiske spotlampe – så behøver du ikke se dig selv i mørke. Bare husk en pære, som giver et flatterende lys. Det er ikke noget, der er mere skræmmende end sit eget spejlbillede i den forkerte belysning.