435varer
- tilpasset efter:
Ingen produkter blev fundet
Viser 24 af 435

Få inspiration til din egen indretning

Dit stel er mere end bare et stel

4 galleri-trends du ikke må overse

Værtindegaven der holder

Jo flere pyntepuder, desto bedre

Man kan aldrig få for mange pyntepuder. Jo flere, desto bedre. I takt med, at den nutidige danske indretning er blevet mere detaljeorienteret, er pyntepuder blevet en væsentlig del af indretningen. De fleste sofaer har ikke separate pyntepuder, hvilket giver dig mulighed for at vælge nogen, som passer ind i din stil. Holdninger til pyntepuder er delte. Står det til kvinden i hjemmet, vil der være flere pyntepuder i sofaen, end der er plads til. Måske så mange, at der ikke er plads til at side i sofaen. Manden i hjemmet, derimod, har typisk et lidt ambivalent forhold til pyntepuder. Men i den sidste ende, uanset om man er for eller imod pyntepuder, må de fleste erkende, at den daglige eftermiddagslur på sofaen bare ikke er det samme uden puden til at kramme med. Sofapuder er mindst lige så vigtige som hovedpuder – specielt til middagsluren.

Pift stuen op med nye pyntepuder

Moden inden for pyntepuder skifter ofte. Pyntepuder er en nem og enkel måde at pifte hele indretningen af stuen op. Faktisk findes der mange gode grunde til at købe pyntepuder. Ikke nok med, at pyntepuderne hos IDEmøbler er budgetvenlige, så er de også moderigtige og ubeskriveligt behaglige. I stedet for at købe en ny sofa, kan du købe en ny pyntepude. I stedet for at male væggene, kan du også købe en ny pyntepude. Synes du ikke, at pyntepuderne i forårsmodens lyse farver passer ind til efterårets vejr, så kan du nemt skifte puderne ud, så de passer til dit humør og sæsonens trends. Der er ingen, der holder dig tilbage.

Mange forskellige materialer og teksturer

Hos IDEmøbler bestræber vi os efter at tilbyde møbler og brugskunst for enhver smag. Uanset om du er til fest og farver eller monokrom minimalisme, så kan du med sikkerhed finde det hos os. Pyntepudens materiale er mindst lige så vigtigt, som farven og motivet. Nogen kan bedst lide det rå og grove udtryk, som puder i uldfilt har, hvorimod andre er mere til den bløde finstrikkede sofapude. Uanset hvilket et materiale, der falder i din smag, så er kvaliteten helt i top. Er du derfor ikke typen, som jævnligt udskifter farvetemaet i stuen, så vil pyntepuderne fra IDEmøbler med garanti kunne holde i mange år. Lige i øjeblikket er det bomuldsvelour i luksuriøse farver, der hitter indenfor boligindretning. Når du først har mærket, hvordan bomuldsvelour føles på huden, er du ikke et sekund i tvivl om, at dette materiale bliver din nye yndling. Vælg puden i en mørk farve og gennemfør den kvalitetsbevidste indretning med sæsonens fokus på messing, hvilken giver følelsen af hverdagsluksus. Dette gælder uanset, om du bor i en herskabsvilla eller på et kollegieværelse. Ingen skal snydes for luksus, god stil og høj kvalitet. Puderne ROUND VELVET og VELVET er begge lavet af dette moderne materiale, og farven vil passe til alle sofaer. Inspiration til de sidste detaljer i indretningen kan du finde her på siden, således du kan få din drømmestue.