22Produkter i Krukker
Sortering

Filtreret efter Nulstil alle
Ingen produkter blev fundet
Viser 22 af 22

Få inspiration til din egen indretning

Dit stel er mere end bare et stel

4 galleri-trends du ikke må overse

Værtindegaven der holder

Krukker giver dig alle havens fordele

Krukker kan give dig den have, du altid har drømt om. Alverdens krukker i forskellige højder og materialer kan pifte selv den mest kedelige have op. Der er ingen grænser for, hvad du kan plante i dine krukker. Du kan derfor få dine yndlingsblomster lige i nærheden, ved at plante dem i et par krukker. Hurtigt og nemt kan du omgive dig med en masse blomster og farver, uden at skulle finde din indre gartner frem. Planter i krukker er væsentligt nemmere at passe end diverse stauder i bede. Her er du fri for dræbersnegler og ukrudt, og hvem vil ikke gerne det. Krukker er derfor oplagte til de mennesker, som gerne vil have fordelene ved en have, men gerne vil undgå de knapt så sjove ting. Krukker er en rigtig god ide, uanset om du bor i en 2-værelseslejlighed eller i en forstadsvilla. Med en krukke er du uafhængig af, hvor meget have du har. Du kan bare stille dine krukker, lige hvor du har lyst til. Her er der ingen grænser. Et par krukker med farverige planter ved hoveddøren vil se indbydende ud og give et herligt førstehåndsindtryk. Hortensiaer, roser eller solsikker? Uanset dit ambitionsniveau for haven, så kan krukker hurtigt blive dine nye bedste venner. Hvis du ikke helt kan beslutte dig, hvordan terrassen skal indrettes, så frygt ikke – krukker er nemme at flytte rundt på. Krukker er derfor som skabt til dem, der godt kan lide variation i haven.

Skab din egen have på altanen med et par krukker

Krukker kan stilles overalt. Stil et væld af krukker på altanen for at skabe din helt egen have på 3. sal. Du behøver derfor ikke længere søge mod den nærmeste park for at komme i nærheden af lidt natur i storbyen. Skab din helt egen have med en blanding af farverige sommerblomster og et par krukker med grønne planter. Så er du garanteret en hyggelig og hjemmelig altan, der får veninderne til at blegne. Gennemfør altanen med et par bløde plaider og en udendørs lyskæde. Så har du med et snuptag en altan, der inviterer til lange snakke og højlydte grin. En bordgrill, sprøde pølser og en god kartoffelsalat er prikken over i’et til de lyse sommeraftner.

Krukker til krydderurter

Krukker til haven er ligeledes oplagte til krydderurter. Er du ikke så heldig at have plads til en nyttehave, så er krukker intet mindre end geniale. I sommerhalvåret kan du udnytte den friske luft, når nu du har muligheden for det. Hav et par krukker stående lige udenfor havedøren og fyld dem med alle dine yndlingskrydderurter. Basilikum, oregano eller mynte – alle vil passe perfekt i et par krukker i rustikke farver. Udover, at den hjemmelavede mad smager bedst med friske krydderurter, så dufter altanen også bare bedre med den krydrede lugt.