Køkkentilbehør

Viser 8 af 8 produkter
aster

629,30
Før 899,- SPAR 269,70

Antal på web-lager: 4 ?

Breakfast Tray

399,- Findes i flere varianter
   

Antal på web-lager: 8 ?

Breakfast Tray

399,- Findes i flere varianter
   

Forventet på lager i uge 5 ?

bricka

169,-
   

Kontakt kundeservice ?

Connect

189,- Findes i flere varianter
Før 249,- SPAR 60,-

Antal på web-lager: 12 ?

Connect

209,- Findes i flere varianter
Før 279,- SPAR 70,-

Antal på web-lager: 6 ?

Connect

279,- Findes i flere varianter
Før 369,- SPAR 90,-

Antal på web-lager: 8 ?

Connect

299,- Findes i flere varianter
Før 399,- SPAR 100,-

Antal på web-lager: 11 ?


Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud, inspiration og konkurrencer!

Glem ikke køkkentilbehøret

De fleste drømmer om et nyt køkken. Køkkener er en stor investering, så mange må bruge måneder, måske år, på at spare op til deres drømmekøkken. Det er ikke kun bankkontoen, der står hårdt for skud. Den tidsmæssige investering er mindst lige så krævende. Den intense søgning starter i boligmagasiner, går videre til blogs og ender hos forhandleren. Alt de kræfter, som der bliver lagt i jagten på det perfekte køkken, betaler sig i det sekund, hvor køkkenet står færdigt. Samtalekøkkenet - hvor der bliver lavet mad og underholdt gæster i mellem de samme fire vægge – står oftest højest på ønskelisten. Køkkenelementerne skal nøje placeres således, at køkkenet er åbent og indbydende.  Samtalekøkkenet skal være husets midtpunkt, hvor hele familien kan samles. Her bliver der brugt flere timer, uanset hvad man foretager sig. Det kan både være lektier, spil eller aftensmad. De fleste glemmer dog, at det ikke er de dyre køkkenelementer der gør, om man har lyst til at bruge flere timer ude i køkkenet. Det er ofte køkkentilbehøret og pyntegenstandene, der gør, at rummet føles hjemmeligt og hyggeligt. Køkkentilbehør er derfor mindst lige så vigtigt som selve køkkenet - hvis ikke mere. Uden køkkentilbehør vil rummet være upersonligt og kedeligt. Køkkentilbehør er en nem og enkel måde til at dekorere køkkenet. 

Billig modernisering af køkkenet

Har man ikke råd til at skifte køkkenet ud, så er køkkentilbehør en billig løsning til at gøre 80’er-køkkenet moderne. Det kan du gøre med alverdens viskestykker, bakker eller noget helt tredje. Viskestykker bruges til opvasken, så det vigtigste er sugeevnen. Men selvom de har et praktisk formål, må de godt være flotte og pyntende. Vi tilbyder et hav af farver og mønstre, så du med garanti kan finde de viskerstykker, kan der pifte dit køkken op.

Alle, der ikke har mere end to hænder, kan godt få brug for bakker. Man kan ikke bære ketchuppen, peberen, spaghettien og kødsovsen ind på samme tid. Spar noget tid og anskaf dig en serveringsbakke. Så behøver du kun at gå én gang. Hvis kæresten, derimod, skal forkæles på en helt almindelig lørdag morgen, så er bakker med foldeben en rigtig god ide. De praktiske foldeben gør, at du kan have bakken stående i sengen, og derved undgår du krummer og kaffepletter på sengetøjet. Når bakken ikke skal bruges, kan den slås sammen og stilles væk.

Køkkentilbehør for de praktiske mennesker

IDEmøblers udvalg af køkkentilbehør er pragteksempler på, at design og funktionalitet sagtens kan gå hånd i hånd. Langt de fleste bryder sig ikke om alt for meget pynt i køkkenet. Køkkenet er et rum, hvor der arbejdes og laves mad, hvilket gør funktionaliteten til rummets røde tråd. Køkkentilbehør har et praktisk formål, men hvor designet gør tilbehøret dekorativt og flot. IDEmøblers udvalg af køkkentilbehør passer derfor perfekt ind i det travle køkken, samtidig med at gøre køkkenet til en fryd for øjet.