Skræddersyede gardiner i IDEmøbler

Nu kan du også købe flotte og moderne gardiner og markiser hos IDEmøbler. Vi har nemlig indgået et samarbejde med en af Danmarks bedste og mest erfarne
gardinleverandører. Læs mere her på siden.


Gardin Lis

Med mere end 30 års erfaring er Gardin Lis en af landets mest erfarne firmaer inden for gardiner og solafskærmning.

Udvalget spænder lige fra foldegardiner, rullegardiner, plisségardiner, lamelgardiner, tekstilgardiner, persienner til markiser. Alle gardiner er af høj kvalitet som sikrer god komfort og lang levetid.

4 TRIN


Udfyld her

Gardin Lis har kompetente rådgivere, som står klar med inspiration om farver, funktioner og materialer - helt uforpligtende og gratis i dit hjem.

Navn
*
Adresse:
*
Postnummer
*
E-mail:
*
Telefonnummer:
*
By:
*
*

Klassiske gardiner

Gardiner er et spændende og udtryksfyldt virkemiddel i den samlede indretning. Vi har mange forskellige tekstiltyper, kombinationer og mønstre, som er centrale elementer i den samlede oplevelse. Derudover findes der forskellige måder at sy på. – Rynkebånd, Faste læg og Kovseringe – og indenfor gardinstænger har vi ligeledes det brede udvalg.   

120 x 120 cm. Normalpris 1.079,- ekskl. montering

Plissegardiner

De skarpe vandrette folder giver en elegant og populær løsning. Trukket halvt op fylder gardinet minimalt i vinduet og giver stadig frit udsyn. Mulighed for indstilling så gardinet kun dækker det midterste eller nederste del af vinduet. Fås med snor, kæde, motoriseret eller literise som betjenes ved at skubbe underliste let.  

120 x 120 cm. Normalpris 1.450,- ekskl. montering

Rullegardiner

Fås i stort udvalg af farver, mønstre, screens og mørklægningstekstiler. Kan kombineres med tunger/dekorationsbånd eller egne fotos eller mønstre for et individuelt unikt look. Leveres med kædetræk for nem betjening uanset vindueshøjde. Fås med metalkæde og flot stålkant forneden. Der kan afsættes timer eller temperaturføler for maksimal komfort. 

120 x 120 cm. Normalpris 763,- ekskl. montering

Lamelgardiner 

Perfekt moderne løsning til store vinduespartier og panorama vinduer. Fås med kædetræk/snor men også med motor og fjernbetjening. Der kan afsættes timer eller temperaturføler for maksimal komfort. 

120 x 120 cm. Normalpris 1.310,- ekskl. montering

Foldegardiner

For en elegant og afslappet stil. Skræddersyes efter mål og i eget stofvalg. Fås med og uden kædetræk/snor for at undgå snore i vindueskarmen. 

120 x 120 cm. Normalpris 1.429,- ekskl. montering

Persienner

Et sikker valg alle steder. Klassisk stilrent look med et væld af individuelle muligheder. Stort udvalg i farver. 

120 x 120 cm. Normalpris 1.384,- ekskl. montering

Markiser 

Få mere ud af din terrasse med markiser. De evner at holde på solens varme og give ly for regn og dug.


Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud, inspiration og konkurrencer!

Vidste du, at du kan købe gardiner hos IDEmøbler?

Forestil dig, at du kunne få en ekspert til at komme hjem på besøg hos dig for at rådgive om stil, materialer og modeller og derefter tage mål til nye gardiner. Og forestil dig tilmed, at du så nogle få uger senere modtage dine nye gardiner, som er lige til at hænge op og passer perfekt til dine vinduer. Lyder det simpelthen for godt til at være sandt? Det gør det måske, men det er faktisk ingen illusion. Hos IDEmøbler har vi en aftale med det anerkendte firma, Gardin Lis, der har over 30 års erfaring i netop at skabe glæde i hjem og på kontorer med sine gardiner af høj kvalitet. De leverer tilmed god professionel vejledning og information. Prismæssigt er denne løsning absolut fornuftig. Hos IDEmøbler garanterer vi, at vores priser er konkurrencedygtige i forhold til kvaliteten. Dette gælder selvfølgelig også, når vi leverer produkter fra Gardin Lis. Du behøver ikke at gøre andet i processen, end at kontakte IDEmøbler, invitere konsulenten med gardinbussen indenfor i dit hjem eller på din arbejdsplads – og så glæde dig til, at du modtager den færdige vare, som er syet specielt til dig og dine vinduer. Se i øvrigt også vores tæpper, som du kan matche med dine nye gardiner, så hele din indretning spiller godt sammen og går op i en højere enhed.

Flotte farver og god kvalitet

Disse gardiner fås naturligvis i den helt klassiske udgave. Du kan også få lavet rulle-, plissé-, lamel-, og foldegardiner samt persienner og endda markiser. Alle disse udgaver fås som færdigsyede gardiner. Så du kan faktisk i løbet af en lille måneds tid få syet de helt rigtige til alle dine vinduer, som rumdelere eller overdække til din terrasse, eller hvad du ellers ønsker dig. Vælg mellem pulserende pangfarver som rød, grøn eller blå og klassiske stilfulde farver som grå, hvid og sort samt mange andre. De fleste af disse gardiner fra Gardin Lis er dansk produceret og kommer med 5 års garanti og, så du kan være sikker på en usædvanlig god og holdbar kvalitet. Står du også overfor at skulle have nye møbler i for eksempel din stue, så er det selvfølgelig en rigtig god idé at koordinere dette store valg med valget af gardiner. Skal farver og mønstre matche inden for den samme skala eller stil, eller skal der netop være et brud og en kant i forhold til det pæne og harmoniske? I dag er alt inden for boligindretning jo tilladt. Så det er jo helt op til din smag og behag, hvad det endelige udtryk bliver. Desuden har du vel også behov for gardiner i andre rum end din dagligstue? Se det overvældende udvalg hos Gardin Lis via IDEmøbler.dk, og lad dig inspirere til at give dit hjem den helt store gardin-makeover. Det er som at få et helt nyt hjem. Og forandring fryder jo som bekendt.