I samarbejde med Kirsch tilbyder IDEmøbler et stort udvalg af gardiner, rullegardiner, lamelgardiner og plissegardiner i netop de mål og den stil, der passer til dit hjem. Du kan designe dine egne gardiner på gardiner.ide.dk, eller du kan booke en aftale med Gardinbussen og få råd og vejledning af en fagmand.

NYHED i IDEmøbler

Design dit eget gardin0Produkter i Gardiner
Sortering

Filtreret efter Nulstil alle
Ingen produkter blev fundet
Ingen produkter blev fundet
Viser 0 af 0

Få inspiration til din egen indretning

Dit stel er mere end bare et stel

4 galleri-trends du ikke må overse

Værtindegaven der holder

Få gardiner skræddersyet til netop dit hjem

Hos IDEmøbler kan du finde gardiner til ethvert rum i dit hjem. Uanset om du er til den diskrete løsning eller om du drømmer om at lade gardinerne indgå som en del af din indretning, kan du hos os finde netop den løsning, du drømmer om - og i præcis de mål, der passer til din bolig.

I samarbejde med Kirsch udbyder vi et bredt sortiment af rullegardiner, lamelgardiner, persienner og meget mere. Alle gardiner og solafskærmningstyper er fremstillet i kvalitetsmaterialer og kan designes, så de passer perfekt både til dine vinduer og din indretningsstil. Besøg vores gardinside her og kom godt i gang: gardiner.ide.dk

Bestil en gardinbus og få hjælp af en fagmand

Når du skal have nye gardiner, er det vigtigt at gardinerne passer både i mål og stil, til de vinduer de skal hænge i. Du kan sagtens selv tage alle de nødvendige mål og herefter selv designe gardinerne på gardiner.ide.dk. Men hvis du er usikker på, hvordan du præcist skal måle op. Eller hvis du er i tvivl om, hvorvidt rullegardiner, plissegardiner eller traditionelle gardiner er den optimale løsning til din bolig, kan du booke en aftale med vores gardinbus. Her får du et uforpligtende besøg af en specialist på området, der udover rådgivning omkring gardintype og materialer også gerne står for opmålingen af dine vinduer, så I sammen kan få sammensat lige præcist de gardiner, der skal hænge i dit hjem.

Når gardinerne er færdigproducerede tilbyder vi naturligvis også at montere dem for dig, så du kan være helt sikker på, at gardinerne er monteret korrekt.

Du kan læse mere om gardinbussen her og booke et besøg: Book gardinbus