14Produkter i Dørmåtter
Sortering

Filtreret efter Nulstil alle
Ingen produkter blev fundet
Viser 14 af 14

Få inspiration til din egen indretning

Dit stel er mere end bare et stel

4 galleri-trends du ikke må overse

Værtindegaven der holder

Det danske vejr kræver en dørmåtte

I Danmark har vi langt flere regnvejrsdage, end vi bryder os om. Store, såvel som små regnbyger er en uundgåelig del af vores hverdag – om vi vil det eller ej. Efter mange års erfaring med det danske vejr, er vi efterhånden vant til sætningen ”Der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning”. Gummistøvler og vintersko er fast inventar hos alle danske familier, og de bliver hurtigt beskidte. Kl. er 16 og ungerne kommer hjem fra fritidsordningen. Det har regnet hele formiddagen, så jorden er fugtig og mudret. De mindste tænker ikke over, om skoene bliver beskidte. De går bare direkte igennem diverse mudrede områder. Hvis ikke entreen skal blive komplet tilsmudset, er det nødvendigt med en dørmåtte. En dørmåtte holder entréen pæn og fin. Små mudrede fodspor begrænses, hvilket gør mor og far glad.

Pæn, praktisk og pyntende

Dørmåtten holder primært til i entréen af praktiske årsager. Det er det første, du ser, når du træder ind af døren. Den er med til at skabe førstehåndsindtrykket af dit hjem. Derfor er det vigtigt, at dørmåtten ikke er grim og kedelig. Vi har sørget for et bredt udvalg, så du kan finde den dørmåtte, der vil brillere i din entré. Foretrækker du fest og farver, helt fra når man træder ind af døren, så vælg den multifarvede DOORMAT i kokos med et ternet motiv. En humoristisk tekst på dørmåtten kan få et smil frem på læben. Måtten med teksterne ”Welcome/Goodbye” vender således, at du kan læse det ene eller det andet, afhængig af hvor du står. Det skaber en god energi og godt humør, og hvem kan ikke bruge det en gang i mellem.

En slidstærk dørmåtte

Vil du hellere holde stilen mere minimalistisk og neutral, så skal du introduceres for DOORMAT i naturjute. Du har højst sandsynligt ikke hørt om naturjute før, men dette er et utroligt slidsstærkt materiale, som du bør kende til. Denne måtte er som skabt til det stilsikre, men kreative hjem, der sætter pris på kant og gode materialer. Naturjute er kun én af de typer materialer, som findes her på siden. Kokosmåtter, søgræsmåtter og måtter i uld er alle ualmindeligt slidstærke. Strukturen er grov og kradsende, hvilket er det bedste til at fjerne skidtet under skoene. Som du kan se, er der taget hånd om din entré. Vi har tænkt på det hele, så det er bare op til dig selv, hvordan måtten skal se ud. Alle måtterne har budgetvenlige priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Uanset om du kalder dette vidunder for en smudsmåtte eller dørmåtte, kan du med sikkerhed finde en, der får din entré til at gå op i en højere enhed.