31varer
- tilpasset efter:
Ingen produkter blev fundet
Viser 24 af 31

Få inspiration til din egen indretning

Dit stel er mere end bare et stel

4 galleri-trends du ikke må overse

Værtindegaven der holder

Diverse ting til boligen

Der er intet som varmen fra et stearinlys. Denne varme skaber en naturlig hygge og sjæl, som andet belysning bare ikke kan. Enhver, der har prøvet en strømafbrydelse om aftenen, og hele boligen måtte oplyses med stearinlys, kan nikke genkendende til dette. Stearinlys er bare én af de detaljer, der gør et hus til et hjem. Ting til boligen er toppen af kransekagen. Det er prikken over i’et. Din stue, køkken eller herreværelse er ikke fuldendt, hvis ikke pynten er på plads. Nogen vil endda mene, at ting til boligen er livsnødvendige. Man kan slet ikke undvære bloklys med mønster og pyntegrene til vasen. Der er rigtig mange gode undskyldninger for at købe flere ting til hjemmet. Priserne er bare en af dem. Vores ting til boligen koster ikke en bondegård. For bare ganske få penge kan du pifte dit hjem op og skabe en stemning, der ikke kan måles i kroner. Specielt vores ”Fast Lav Pris” serie er skabt til dig, som vil få mest muligt ud af dine penge. Når bloklys ikke koster alverden, kan du sagtens tillade dig at fyre op for hyggen på en helt almindelig hverdagsaften.

Ting til boligen – mere end bare pynt

I herreværelset, eksempelvis, vil en rå og maskulin globus være den sidste brik i puslespillet. En dekorativ globus i en mørk farve, et veludrustet barskab og en lænestol foran det voldsomt store fladskærm-tv, er enhver mands drøm. Heldigvis kan IDEmøbler hjælpe dig godt på vej. Vi har alle ting til boligen – uanset hvilket et rum, du er i gang med at indrette. Boligindretning er oftest en hyggelig og behagelige affære. Dog er der mindst lige så mange, som har lidt svære ved at finde de rigtige ting til boligen. Hvad vil se godt ud sammen? Hvordan undgår man, at dagligstuen kommer til at lige naboens? Vi har ikke kun styr på, hvad der er moderne. Vi har også mange gode idéer og en ekspertviden indenfor, hvad der kan gøre dit hus personligt og hjemmeligt.

Har du ikke helt styr på dine ting til boligen?

Diverse ting til boligen er den sidste finish. Det er dem, der skaber den berømte røde tråd. Ting er ikke bare ting. De er essensen af boligindretningen. Pynt, nips, brugskunst, dekoration. Kært barn har mange navne. Uanset hvad du kalder dit hjems uundværlige genstande, så er vi klar med en hjælpende hånd. Er det duftlys i glas, som vil fuldende opstillingen på dine hylder, eller er det måske et stort bogstav til væggen, som lige vil give stuen det sidste touch? Lad dig inspirere her på siden eller kom ned i IDEmøbler. Her kan du se de ting til boligen, som du har i tankerne. Du kan se dem i sammenhæng, så du ikke kommer hjem med det forkerte. Hvis du alligevel har fået købt et lys for meget (hvilket næsten ikke kan lade sig gøre), så har du 30 dages fortrydelsesret.