9varer
- Filtreret efter:
Ingen produkter blev fundet
Viser 9 af 9

Få inspiration til din egen indretning

Dit stel er mere end bare et stel

4 galleri-trends du ikke må overse

Værtindegaven der holder

Forlæng dit bords levetid med dækkeservietter

Vi kender alle til de travle morgener eller sene aftner, hvor krummer på bordet ikke er det første, man tænker på. Nogen gange skal det gå hurtigt, andre gange vil man bare gerne læne sig tilbage og nyde sin mad, uden at skulle bekymre sig om pletter og kafferinge på bordet. Uanset om du har et spisebord af laminat eller egetræ, så er dækkeservietter en god idé, hvis du gerne vil forlænge dit bords levetid. Rødvin, syltetøj eller gårsdagens kødsovs kan nemt efterlade pletter, som er svære at få af med en våd klud. Til forskel for spiseborde, som højst sandsynligt skal holde i mange år, så kan dækkeservietter nemt skiftes ud. Derfor kan du sagtens tillade dig at vælge et par dækkeservietter efter sæsonens trends, og så skifte dem ud igen, når en ny farve eller materiale melder sig på banen. Flet, læder eller PVC er bare nogle af de materialer, som linjen Enzo kan byde på. Det smarte ved Enzos dækkeservietter er, at de kan maskinvaskes og er derfor super nemme at holde pæne.

Dækkeservietter som pynt

Ikke nok med, at dækkeservietter er praktiske, så kan de også være med til at pifte spisestuen eller køkkenet op. Hos IDEmøbler går design og funktionalitet hånd i hånd, så ligegyldigt hvilken en stil du er til, har IDEmøbler med garanti de dækkeservietter, som passer ind i dit hjem. Det gælder uanset, om du er til det minimalistiske og tidløse, eller om du lader dig inspirere af tidens farver.

Det er detaljerne, der tæller

Detaljerne er vigtige – mindst lige så vigtige som de møbler i hjemmet, der danner rammerne for din hverdag. Det er de små ting, der gør, at du har lyst til at bruge flere timer ude i køkkenet. Et enkelt glas rødvin kan nemt blive til flere, hvis tingene omkring dig er hyggelige og hjemmelige. For at få den røde tråd i dit hjem, kan du matche dækkeservietterne til farverne i din spisestue eller køkken. Af den grund har IDEmøbler både bordløbere, servietter og andet nips i samme farvenuancer, hvor dækkeservietter kan være det sidste finish. . Hvis du i stedet har lyst til at slå dig løs med en opsigtsvækkende farve, så er det kun fantasien, der sætter grænser. Smukke og klare farver kan gøre selv den kedeligste mandag til en fest. Du behøver nemlig ikke lade dig begrænse af neutrale farver – limegrønne dækkeservietter kan være lige præcis det, du står og mangler til at give lidt personlighed til det hvide, moderne køkken. Der er derfor kun fordele ved dækkeservietter, så der er absolut ingen grund til at holde sig tilbage, hvis du spørger IDEmøbler.