Læs kataloget om sæsonens must haves lige her

Boligtilbehør er ofte prikken over i'et i din boligindretning. Det er også en nem måde at opgradere din indretning på med dine favoritter blandt sæsonens trends. Tag et kig på vores udvalg af puder, plaider, vaser, krukker, vægophæng og meget mere.

Mest populære lige nu

Inspiration til boligtilbehør

Smuk brugskunst pynter i hjemmet

Brugskunst er med til at gøre hjemmet både flot og funktionelt, og sætter prikken over i’et, når dit hjem skal indrettes. Forestil dig din stue uden brugskunst og tænk på, hvor kedelig den ville være uden vaser, spejle, rammer, fade og skåle. Vaser er blandt den mest dekorative form for brugskunst, og du kan med fordel stille vaser frem i både vindueskarme, på skænke, oven på reoler og på bordet. Placer friske blomster i de flotte klassikere såsom Lyngby-vaser eller obliq-designs. På din skænk kan vaserne placeres side om side med stearinlys i forskellige højder, bredder og farver og med forskellige dekorative detaljer. Intet dansk hjem er komplet uden dem, især ikke i vintermånederne og på romantiske aftener! Vi har naturligvis lysestager, som passer til vores sortiment af stearinlyse. Er du til klassisk, nostalgisk design, er Herregaard-stagerne et must – de er fremstillet i forsølvet messing og fås op til 1 meter høje. Vil du hellere have et moderne look, kan Fila-stagen med sit rå udtryk anbefales. Match lysestagerne og vaserne med flot brugskunst til væggen såsom rammer og spejle. Udover den rent dekorative effekt, kan spejle bruges til at få dine værelser til at virke meget større og til at reflektere lyset, så din bolig bliver lysere. Med rammerne kan du give din bolig et personligt præg med alle dine yndlingsminder og fotografier stolt fremvist på væggen. Det er således let at finde, hvad du har brug for af brugskunst her hos IDEmøbler.

Brugskunst i alle tænkelige former

Klik endelig videre her hos os, og find det lækreste brugskunst til alle værelserne i dit hjem. Vi kan blandt mange andre typer af brugskunst tilbyde dig lækkert, nyt boligtilbehør til badeværelset. Vi har for eksempel bademåtter i træ og tekstil. Det er ikke blot et produkt, der holder gulvet tørt - det gør det også mere sikkert for dig, når du går rundt på badeværelset, så du ikke glider. Det er en god idé at anskaffe dig nogle bademåtter, så du kan være helt tryg, når familien færdes på badeværelset. Blandt vores udvalg af brugskunst til badeværelset finder du også bløde håndklæder i forskellige størrelser samt både badevægte, vasketøjskurve og sæbeskåle. Hele huset kan således indrettes med alt det rette brugskunst, så dit hjem bliver smukt og spændende at færdes i. Her hos IDEmøbler garanterer vi, at vores priser er konkurrencedygtige i forhold til kvaliteten, og så kan du bytte dine køb i alle vores fysiske butikker - selv når de er købt online. Vi har 30 dages returret, så du har tid til at overveje købet endnu en gang. Vi har billig fragt på både boligtilbehør og møbler, så find alt det som du har brug for inden for brugskunst for at gøre dit hjem både mere personligt og mere anvendeligt. Hvad enten du er til klassisk, romantisk design eller moderne, stilrene linjer, så finder du det her hos IDEmøbler.