5varer
- tilpasset efter:

Få inspiration til din egen indretning

Dit stel er mere end bare et stel

4 galleri-trends du ikke må overse

Værtindegaven der holder

Bademåtter redder dig fra glatte og våde gulve

Badeværelser kan nemt blive sjaskede og våde. Uanset om du har et bruseforhæng eller en lukket bruseniche, så er vand svært at undgå. Når det så er sagt - hvis dit badeværelse ikke bliver lidt vådt, så går du i bad forkert. Våde badeværelsesgulve er glatte og farlige. Bare lige et forkert trin, og du ligger med snuden i gulvet. Faldet er hårdt og bestemt ikke rar. Heldigvis er der en ting, du kan gøre, for at undgå våde gulve og dermed skader.

Bademåtter er som sendt fra himlen

Bademåtter er som sendt fra himlen. Dette lille tæppelignende vidunder er ekstremt absorberende. Størrelsen på en bademåtte er stor nok til at passe til et par voksenfødder, men samtidig lille nok til at kunne være på københavnerbadeværelset. Læg bademåtten lige udenfor brusenichen, så den bløde bomuldsbademåtte er det første, som dine fødder møder, når de træder ud af badet. Uanset om du har gulvvarme eller ej, vil bademåtten tørre lynhurtigt. Den næste, der skal i bad efter dig, er derfor sikret et tørt og behageligt møde med bademåtten.

Benyt dig af vores ekspertise

Hos IDEmøbler går vi meget op i, at tingene skal være pæne, moderne og dekorative, også selvom det drejer sig om noget så praktisk som bademåtter. Du behøver ikke fravælge god stil, når du leder efter praktiske ting til hjemmet. Funktionalitet og design skal gå op i en højere enhed, for at kunne falde i de moderne menneskers smag. Vi har fingeren på modepulsen og lader os inspirere af dig som kunde. Sammen med vores erfaringer indenfor møbler og møbeltilbehør, samlet igennem mange år på markedet, udvikler vi produkter, hvor kvaliteten og holdbarheden er i top. Bademåtter er ingen undtagelse, selvom de ved første øjekast kan virke simple. Det er de til dels også, men kvalitet og absorbering er bestemt ikke lige så simpelt som selve designet. Bademåtter fra IDEmøbler er gennemtænkte og veludviklede, så du kun behøver at tage stilling til, hvilken en farve du bedst kan lide. Er du til finsk saunastemning og godt kunne tænke dig et organisk udtryk på dit badeværelse, så tag lige et kig på FOREST. Ved første øjekast ligner dette ikke en bademåtte. Den består af mange sammenhængende lameller i teaktræ, som leder tankerne over på wellness og luksus. Det betyder, at bomuld ikke er den eneste løsning til glatte badeværelsesgulve. Skab en luksuriøs stemning på badeværelset ved at kombinere denne bademåtte med hvide håndklæder og matchende badeværelsestilbehør. Så er du garanteret et badeværelse, der får naboerne til at blive helt græsgrønne af misundelse.