8varer
- tilpasset efter:
Ingen produkter blev fundet
Viser 8 af 8

Sækkestole – den ekstra siddeplads

Alle kan pludseligt mangle siddepladser. Når ungerne har gæster på besøg, er det frustrerende ikke at kunne tilbyde dem en siddeplads, hvis de har lyst til at se film. I de situationer vil du typisk jonglere med både puder, dyner og liggeunderlaget fra garagen. Hvis du kan nikke genkendende til dette scenarie, bør du læse med her. Nu skal du introduceres for en sækkestol. Selve ordet sækkestol peger allerede i retningen af, hvad den skal bruges til. Det er en stol, som er lavet ud af en sæk. Sækken er fyldt op med små kugler, der gør, at sækken kan bruges som en siddeplads. De meget små kugler vil strategisk placere sig efter konturerne af din krop. Dette gør stolen enormt komfortable og behagelig. Når du først har anskaffet dig en sækkestol, vil du aldrig kunne undvære den igen. Især ikke, hvis du har børn.

Sækkestole for alle aldre

Idet sækken er stor og robust, vil den kunne holde til alle slags tæv og slag. De er så holdbare, at børnene hurtigt vil finde ud af, at den kan indgå i legen. Sækkestole fås i mange forskellige former og farver. FATBOY tilbyder både den traditionelle og kvadratiske sækkestol, som kan bruges i mange forskellige sammenhænge. Fantasien har været på spil, fordi FATBOY er nu også kommet med en sækkestol, som alle børn vil elske. Hvem vil ikke gerne have en sækkestol, der ligner en hund? Det er langt sjovere for de mindre end almindelige sækkestole. Vores børneserie FLEXA tilbyder farverige og kreative sækkestole, som både er dekorativ og praktisk. Sækkestole er ikke kun for børn. Selvom de er geniale på børneværelset, vil den ældste i husholdningen også kunne se det smarte i sækkestole. Specielt modellerne CHILL og LOUNGE har form som en stol, hvilket gør dem ekstra smarte som siddeplads. Brug dem foran fjernsynet, eller når der skal spilles PlayStation. Sækkestolene er så vidunderlige at sidde i, at man ikke nænner at skulle rejse sig igen. Så det gælder om at få ordnet dagens pligter og gøremål, inden du får lagt dig ned.

Én stol - mange funktioner

Bean bag, sækkestol, sækkepude. Kært barn har mange navne, hvor en sækkestol har mindst lige så mange funktioner, som den har navne. En sækkestol kan også bruges som soveplads. På grund af størrelsen kan der sagtens være plads til, at den yngste kan få en middagslur. Brug den i sommerhuset, på terrassen eller i stuen, hvor end du mangler en siddeplads. Når den ikke er i brug, kan den nemt kastes hen i hjørnet igen. Så er den ikke i vejen. Det er ikke for sjov, når der står, at en sækkestol kan kastes med. Den kan holde til lidt af hvert – både boksning og karatespark. Vores ”Fast Lav Pris” linje er lavet til dig, som gerne vil have mest muligt for pengene. Du kan derfor købe dig en sækkestol for mindre, end hvad en lænestol vil koste dig. Den findes i seks forskellige farver, så der er ingen undskyldninger for ikke at købe en sækkestol for livet.