19varer
- tilpasset efter:
Ingen produkter blev fundet
Viser 19 af 19

Gør dine børn glade med nye børnelamper

At dekorere et børneværelse er ikke altid lige til. Hvad skal der til, for at dit barn bliver ekstatisk af glæde, når du overrasker ham eller hende med et splinternyt værelse, som er indrettet LIGE efter deres ønsker? Hvad skal du huske af forskellige ting, så glæden bare lyser ud af deres øjne ved allerførste øjenkast? De fleste ting er uden tvivl meget individuelle, der er dog én ting som alle børneværelser har brug for, og det er belysning. Hos IDEmøbler kan du finde en masse forskellige børnelamper –altså lamper som er specielt designet til børn. Børnelamper er blevet utroligt populære, da de virkelig kan være med til at skabe den helt rigtige stemning på børneværelset. Normalt er lamper og generel belysning ikke det, som børn bliver allermest begejstrede for – det har vi valgt at gøre noget ved med vores børnelamper, som er designet og produceret med det in-mente, at begejstre og glæde børn. Det er kort sagt det perfekte tilbehør til at skabe den helt rette stemning på børneværelset.

Giv dit hjem eller børneværelse det sidste touch

Et af de vigtigste elementer i et hjem er belysningen. Der er ikke meget ved at have indrettet og møbleret sin bolig for den helt store formue, med den helt perfekte sammensætning af møbler, planter og andet tilbehør som skal være med til at gøre hjemmet helt perfekt, for så at opdage at man mangler en passende belysning, som kan fremhæve alle de flotte møbler. Lys er vigtigt i alle rum i dit hjem - og naturligvis også på børneværelset. Hos IDEmøbler ved vi, at man skal ud og være lidt mere kreative hvad angår børnelamper. Du ville måske selv kigge efter lamper med moderne og klassisk design, men det gør børn til gengæld ikke. Der skal der gerne ske lidt – der skal være farver, mønstre og figurer der gør børnelamper spændende. Her på siden tilbyder vi både børnelamper der er egnet til børneværelset og børnelamper, som kan begå sig i andre rum i dit hjem, uden at det går i alt for stærk kontrast til din klassiske eller måske mere elegante indretning og stil.

Tænd lyset i dit barns øjne

Med vores sortiment af børnelamper kan du krydre ethvert rum lidt ekstra op. Vores udvalg indeholder masser af spændende modeller – børnelamper der giver forskellige belysning eller udtryk. Prøv for eksempel vores lyskæde med fastmonterede diode pærer bestående af grå plastkugler og LED belysning – denne fås også i en mere farverig udgave, hvor plastkuglerne er pastelfarvede. Flere af vores børnelamper og belysninger er både egnet til børn og til jul. Det kunne eksempelvis være vores varm hvide lyskæde med fastmonterede diode pærer og sølvfarvet ledning, som kan hænges op stort set hvor som helst i dit hjem. Hvad med at overraske dit barn med vores brune plast træ, som er iført LED lyskæde med fastmonterede diode pærer? Det ville uden tvivl tænde lyset i dit barns øjne. Gå på udkig i vores udvalg af børnelamper og se om ikke der er noget, som ville glæde lige netop dit barn.