Gratis FARS DAG plakat

Så er det fars tur til at blive fejret.

Frk. Hansen har designet en herrelækker plakat med en dekorativ sky af maskuline ikoner. Print den og brug den som den er – eller lad din egen eller børnenes kreativitet få frit løb med tusser, farveblyanter m.m. 


Indram plakaten stramt og enkelt og placér den i sit eget maskuline univers, f.eks. med værktøj, sports- eller jagttrofæer – fars dag skal jo gerne forblive fars dag!

God fornøjelse.

Ps. Fik du ikke forkælet din mor til mors dag, så kan du stadigvæk printe den fine plakat her

Print plakaten her i din favorit størrelse

Print plakat i A3

Print plakat i A4

Print plakat i A5

Om designeren bag plakaten Frk. Hansen

Frk. Hansen hedder også Gabriella Hansen, er 27 år gammel, bor i Aarhus og er arkitektstuderende. Ved siden af studiet afholder hun workshops og underviser blandt andet på en ungdomsskole. Hendes blog tager udgangspunkt i, at vi skal huske at være kreative og "gøre det selv”. Her deler hun sin begejstring for at skabe med alle, der har lyst til at lege med. ”Målet med min blog er budskabet om, at alle kan være kreative, og at resultatet kan være meget andet end blot skæve, brune askebærer og firkantede perleplader. Jeg vil vise let overskuelige projekter, der skaber smukke resultater – idéer, der kan supplere tidens trends og give hjemmet en ny grad af personlighed. Med bloggen ønsker jeg at skabe et rum, som både den professionelle og nybegynderen kan bevæge sig i.”


Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag tilbud, inspiration og konkurrencer!