Vind 4 valgfrie Stressless® spisebordsstole

Nu har du muligheden for at vinde 4 spisebordsstole fra Stressless® med maksimal komfort og indbygget glidefunktion. Værdi op til 18.396.- For at deltage i konkurrencen, skal du blot tilmelde dig vores nyhedsbrev lidt længere nede på siden.

Konkurrencebetingelser:

Præmien er 4 stk. valgfrie Stressless® spisebordsstole til en værdi op til 18.396.-. Du deltager i konkurrencen ved at tilmelde dig nyhedsbrevet. Konkurrencen løber fra d. 15. oktober og med d. 2. december. Vinderen får direkte besked på mail d. 3. december, og navnet offentliggøres på ide.dk.

IDEmøbler registrerer og opbevarer kun navne på vindere for at kunne offentliggøre dem - dette samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage ved at sende en mail til konkurrencer@ide.dk.

Når du deltager i konkurrencen, accepterer du samtidig, at vi gerne må kontakte dig med nyhedsmail fra IDEmøbler. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsmailen igen. Nyhedsmailen indeholder gode tilbud, konkurrencer og masser af inspiration til din bolig. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter, og ansatte og deres familier hos IDdesign A/S kan ikke deltage i konkurrencen.