Vind en stue + 2 timers stylisthjælp

I anledning af sommerudsalget afholder vi en kæmpe konkurrence, hvor du har muligheden for at vinde en stue til en værdi af kr. 25.000.- og 2 timers stylisthjælp af en vores dygtige boligstylister i dit nærmeste bolighus. Konkurrencen foregår på Facebook, så hop ind på vores Facebook-side her og deltag i konkurrencen. Du deltager ved at lægge et billede op af din stue og skrive, hvorfor du fortjener en ny.

> Deltag i konkurrencen på Facebook

Konkurrencebetingelser:

Konkurrencen er begrænset til at gælde i Danmark, og præmien er en ny stue i form af møbler til en maks. værdi af kr. 25.000.- samt 2 timers stylisthjælp, som vil foregå i dit nærmeste bolighus. Du deltager i konkurrencen på vores Facebook-side ved at lægge et billed op af din stue samt skrive, hvorfor du fortjener en ny som kommentar til konkurrenceopslaget.

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter og konkurrencen løber til og med d. 19. juli 2018. Vinderen trækkes ved tilfældig lodtrækning d. 20. juli 2018 og vil blive offentliggjort på Facebook samt på siden her: https://ide.dk/aktuelt/vindere/.

IDEmøbler registrerer og opbevarer kun navnet på vinderen for at kunne offentliggøre dem - dette samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage ved at sende en mail til konkurrencer@ide.dk.