Vind 1 stk. valgfrit Eclipse havebord

Drømmer du om et nyt, lækkert havebord? Så deltag i konkurrencen om det populære Eclipse havebord ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev længere nede på siden. Som nyhedsbrevsmodtager får du eksklusive tilbud, tips og inspiration til din bolig og mulighed for at deltage i konkurrencer om lækre præmier.

De heldige vindere kontaktes på mail. Navnene offentliggøres løbende her

Held og lykke!

Konkurrencebetingelser:

Præmien er 1 stk. valgfrit Eclipse havebord til en værdi op til kr. 7.999,-. Du deltager i konkurrencen ved at tilmelde dig nyhedsbrevet. Konkurrencen løber til og med d. 30. april 2018. Vinderen får direkte besked på mail d. 1. maj, og navnet offentliggøres på ide.dk.

IDEmøbler registrerer og opbevarer kun navne på vindere for at kunne offentliggøre dem - dette samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage ved at sende en mail til konkurrencer@ide.dk.

Når du deltager i konkurrencen, accepterer du samtidig, at vi gerne må kontakte dig med nyhedsmail fra IDEmøbler. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsmailen igen. Nyhedsmailen indeholder gode tilbud, konkurrencer og masser af inspiration til din bolig. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter, og ansatte og deres familier hos IDdesign A/S kan ikke deltage i konkurrencen.