Konkurrencer


Shopper du en seng til sengedag d. 30. marts, er du med i konkurrencen om at vinde din bon retur på et gavekort. Vinderen findes i uge 14 og får direkte besked på mail eller telefon. Det gælder både, hvis du handler i en butik eller på ide.dk. 

Tilmeld nyhedsbrevet her

VIND forårskrukke på ben

Skab forårsstemning i hjemmet med den dekorative og moderne krukke Aspen. Kombinationen af beton og de høje træben gør det rå og feminin på samme tid, og nu har du chancen for at få den hjem i din stue. Deltag i konkurrencen ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev. I det får du masser inspiration og tips til din bolig – og naturligvis de bedste tilbud på møbler til hele hjemmet. Vi trækker en vinder blandt alle deltagere d. 1. april og giver direkte besked på mail - så hold øje med din indbakke! 

Konkurrencebetingelser: 

Præmien er 1 stk. Aspen blomsterkrukke til en værdi af 999,-. Du deltager i konkurrencen ved at tilmelde dig nyhedsbrevet. Konkurrencen løber til og med d. 31. marts 2017. Vinderne får direkte besked pr. mail i den efterfølgende uge, og navnet offentliggøres på ide.dk. Når du deltager i konkurrencen, accepterer du samtidig, at vi gerne må kontakte dig med nyhedsmail fra IDEmøbler. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsmailen igen. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter, og ansatte og deres familier hos IDdesign A/S kan ikke deltage i konkurrencen.