Konkurrencer


Tilmeld nyhedsbrevet her

VIND 4 skønne spisestole

Trænger din spisestue til et pift? Vores Bailey spisestole passer til ethvert dansk hjem - let design, skønne farver og god komfort. Og lige nu har du muligheden for at vinde 4 stk. i valgfri farve!
Vi trækker nemlig lod om 4 Bailey spisestole blandt alle nyhedsbrevsmodtager. Er du ikke på listen? Så tilmeld dig nu, og vær med i konkurrencen.
I nyhedsbrevet får du masser inspiration og tips til din bolig – og naturligvis de bedste tilbud på møbler til hele hjemmet. Vi trækker en vinder blandt alle deltagere d. 1.  august og giver direkte besked på mail - så hold øje med din indbakke! 

Konkurrencebetingelser: 

Præmien er 4 stk. Bailey spisestole i valgfri farve til en samlet værdi af 3.996,-. Du deltager i konkurrencen ved at tilmelde dig nyhedsbrevet. Konkurrencen løber til og med d. 31.  juli 2017. Vinderne får direkte besked pr. mail i den efterfølgende uge, og navnet offentliggøres på ide.dk. Når du deltager i konkurrencen, accepterer du samtidig, at vi gerne må kontakte dig med nyhedsmail fra IDEmøbler. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsmailen igen. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter, og ansatte og deres familier hos IDdesign A/S kan ikke deltage i konkurrencen.