Luk
Indkøbskurv
Gå til kassen
Levering
Fortrydelsesret
Gå til kassen

Kundeservice

Kundeservice er tilgængelig kl. 9-15 alle hverdage på telefon 88 17 95 85 eller webshop@ide.dk.

Indretning soveværelse

Indretning af soveværelse - få de gode idéer hos IDEmøblerIndretning af soveværelse? Hos IDEmøbler kan du hente inspiration, og vi har et stort udvalg af møbler, tekstiler, billeder og meget andet til indretning af soveværelse. 
                        
Få inspiration til indretning af soveværelse
 
Vil du vide mere om indretning af soveværelse?
Kig forbi din nærmeste butik. Her finder du masser af inspiration til indretning af soveværelse. Så kan du også rådføre dig hos vores personale om, hvilke muligheder du har med indretning af dit/jeres soveværelse. 
 
Boligindretning med IDEmøbler
IDEmøbler tilbyder indretning af bolig og er en speciel service for dig, der vil have professionel hjælp til at indrette dig hjem. Det kunne være indretning af soveværelse, indretning af stue, indretning af børneværelse – kort sagt: Hvad enten det drejer sig om en total renovering eller blot et enkelt rum, der trænger til at få et pift, så kan du få besøg af vores specialuddannede indretningskonsulent. 
 
Få ekspertise med bolig inspiration og bolig indretning
Vores indretningskonsulent hjælper dig med valg af møbler, farver, tæpper og gardiner. Desuden vejleder indretningskonsulenten, hvis der er brug for ændringer af det arkitektoniske. Du aftaler med indretningskonsulenten, hvad der er dit behov, og så laves der en aftale derefter. 

Alle IDEmøblers indretningskonsulenter har gennemført en grundig uddannelse med vægt på både helhed og detalje. En indretningskonsulent koster kr. 550,- pr. påbegyndt time. Men vælger du at købe varer hos IDEmøbler Aalborg for kr. 30.000,- eller mere, er konsulenthjælpen gratis. 
 
Gode råd om planlægning af boligindretning
  • Lav en aftale med IDEmøblers indretningskonsulent om tid og sted.
  • Overvej dine behov og hvor meget du evt. vil ofre på indretning.
  • Det er en god idé at tage mål af de rum, der skal indrettes. Eller endnu bedre: find tegningerne af huset frem. Og tænk igennem, hvilken stil og smag du foretrækker.
  • Når indretningskonsulenten kommer på besøg, aftaler I rammerne for opgaven.
  • Stil endelig spørgsmål og giv din mening til kende. Vi lægger vægt på at møde dig på dine præmisser og opfange dine ønsker og behov.
Ide.dk anvender cookies til at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere om cookies på ide.dk.