Luk
Indkøbskurv
Gå til kassen
Levering
Fortrydelsesret
Gå til kassen

Kundeservice

Kundeservice er tilgængelig kl. 9-15 alle hverdage på telefon 88 17 95 85 eller webshop@ide.dk.

Bogreoler

Bogreoler får du hos IDEmøblerHos IDEmøbler har vi altid et stort udvalg af bogreoler, rumdelere og byggesystemer i mange forskellige stilarter og prisklasser. Du kan se vores store sortiment af bogreoler direkte her på hjemmesiden, vi har helt sikkert også noget til dig. 
 
Se vores udvalg af bogreoler her 
 
Personlige bogreoler til enhver smag
Hos IDEmøbler har vi en lang række reoltyper, og sælger bl.a. flere af de populære modulreoler, som kan sammensættes personligt og individuelt, så du får noget, der passer perfekt til lige præcis dit hjem. De engagerede ansatte i vores 37 lokale møbelhuse rundt omkring i Danmark hjælper gerne med at finde den helt rigtige bogreol til dig. 
 
Køb dine bogreoler hos IDEmøbler
Når du køber dine bogreoler og andre møbler hos IDEmøbler, får du hele 5 års reklamationsret på varerne. Vi er stolte af vores møblers høje kvalitet, og har derfor valgt at forlænge reklamationsretten, hvilket giver dig en ekstra sikkerhed. Desuden tilbyder IDEmøbler prisgaranti på varen og selvfølgelig retur og bytteret. 
 
Få dine nye bogreoler leveret til døren
Tal med din lokale IDEmøbler, hvis du ønsker at få dine nye bogreoler leveret. Vi leverer i hele Danmark til alle brofaste øer og Bornholm, og selvfølgelig altid til en fast lav pris. Kontakt os endelig for at høre mere, eller læs mere her på hjemmesiden.
Ide.dk anvender cookies til at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere om cookies på ide.dk.