Luk
Indkøbskurv
Gå til kassen
Levering
Fortrydelsesret
Gå til kassen

Kundeservice

Kundeservice er tilgængelig kl. 9-15 alle hverdage på telefon 88 17 95 85 eller webshop@ide.dk.

Bogreol

Bogreoler får du hos IDEmøblerKøb din nye bogreol hos IDEmøbler! Vi er Danmarks største møbelkæde, og har altid et stort udvalg af bogreoler i forskellige designs og prisklasser. Du kan se vores store sortiment og finde din nye bogreol direkte her på hjemmesiden eller i din lokale IDEmøbler. 
 
Find din nye bogreol her
 
Bogreoler af mange typer
Hos IDEmøbler finder du altid en lang række forskellige bogreoler, rumdelere og byggesystemer i kendte såvel som nye modeller. Kombinér selv din nye bogreol, så den lige netop passer i størrelse og stil til dit hjem. Vi har helt sikkert også noget til dig.
  
Køb din nye bogreol hos IDEmøbler
Hos IDEmøbler er vi stolte af vores kvalitetsprodukter! Derfor har vi valgt at udvide reklamationsretten til hele 5 år på alle vores indendørsmøbler. Derfor har du en endnu bedre sikkerhed, hvis du køber din nye bogreol hos IDEmøbler. Vi tilbyder desuden prisgaranti inden for 14 dage efter købet, så vi refunderer prisdifferensen, hvis du skulle finde varen billigere et andet sted. 
 
Levering af din nye bogreol
IDEmøbler tilbyder selvfølgelig også levering af din nye bogreol. Vi har faste lave priser på levering til alle brofaste adresser og Bornholm. Du kan altid kontakte din lokale IDEmøbler for at høre mere om betingelserne for levering af møbler. Med næsten 40 forretninger spredt ud over hele landet er der også en Idémøbler nær dig!
Ide.dk anvender cookies til at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere om cookies på ide.dk.