Luk
Indkøbskurv
Gå til kassen
Levering
Fortrydelsesret
Gå til kassen

Kundeservice

Kundeservice er tilgængelig kl. 9-15 alle hverdage på telefon 88 17 95 85 eller webshop@ide.dk.

Altanmøbler

Altanmøbler får du hos IDEmøbler

Mangler du nye altanmøbler til sommeren? Så tag et kig på IDEmøblers hjemmeside. Vi har altid et stort udvalg af altanmøbler til enhver smag og pengepung. Du kan også besøge en af vores mange forretninger rundt omkring i Danmark og se mange flere altanmøbler.

Se vores store udvalg af altanmøbler her

Altanmøbler til enhver smag
Hos IDEmøbler har vi altid et stort udvalg af altanmøbler til enhver smag og pengepung. Vi elsker indretningstrends, og byder altid på det nyeste indenfor altanmøbler og andet til hus og have. Samtidig ved vi, at altanmøbler såvel som andre møbler, er et spørgsmål om personlig stil og smag. Dine nye altanmøbler skal selvfølgelig passe til stilen i resten af dit hjem, derfor finder du hos IDEmøbler altid et bredt udvalg af altanmøbler til enhver stil og smag.

Find dine nye altanmøbler hos IDEmøbler
Vi sælger altanmøbler i mange forskellige stilarter og materialer. Blandt andet kan du købe smarte altanmøbler i alt fra glasfiber, komposit og granit, flet og polywood til klassikere i teaktræ samt hvidmalede og sortmalede havemøbler. Vi sælger alt fra klassiske spisebordssæt, til solstole og eksklusive loungemøbler.

Få dine altanmøbler leveret lige til døren
Hvis du ikke selv har mulighed for at fragte dine altanmøbler hjem, hjælper IDEmøbler gerne. For en fast lav pris kan vi levere til alle landfaste adresser i Danmark. Kontakt din lokale IDEmøbler for at høre nærmere.

Ide.dk anvender cookies til at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere om cookies på ide.dk.