Luk
Indkøbskurv
Gå til kassen
Levering
Fortrydelsesret
Gå til kassen

Ledige stillinger

Vil du gerne blive en del af Danmarks største og førende detailhandler indenfor møbler og boligindretning? I IDEmøbler sætter vi en ære i at være en udfordrende og spændende arbejdsplads, der tiltrækker dygtige og engagerede medarbejdere.  Hos os er kunderne det vigtigste, og derfor er du som medarbejder i IDEmøbler afgørende for os - det er vores medarbejdere, der gør forskellen.

Med et landsdækkende netværk på i alt 36 bolighuse i Danmark, Island og på Færøerne og som en del af IDdesign a/s har vi travlt, og vi har derfor brug for medarbejdere indenfor mange forskellige faggrupper. Hvis dette har fanget din interesse er du velkommen til at ansøge en af vores ledige stillinger eller sende os en uopfordret ansøgning.

Jobagent

Du kan ligeledes tilmelde dig vores jobagent, så får du besked, når der er en ledig stilling, som passer til dine ønsker. Tilmeld dig ved at klikke her.

Uopfordret ansøgning

Vi modtager også gerne uopfordrede ansøgninger. Du kan søge uopfordret ved at oprette dig i vores CV database ved at klikke her. Vi gør opmærksom på, at vi kun modtager uopfordrede ansøgninger via vores rekrutteringssystem. Hvis du søger uopfordret, er det vigtigt, at du beskriver den eller de jobfunktioner, du er interesseret i. Det gør det nemmere for os at matche din ansøgning med eventuelle ledige jobs.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Ledige stillinger
IDdesign A/S søger all-round kreativ grafiker til ILVA og IDdesign Franchise IDdesign a/s Hovedkontor Ansøgningsfrist: 25. april 2014
IDdesign A/S søger servicemedarbejder til IDEmøbler IDdesign a/s Hovedkontor Ansøgningsfrist: 23. april 2014
IDdesign A/S søger trainee til regnskabsafdelingen IDdesign a/s Hovedkontor Ansøgningsfrist: 18. april 2014
IDEmøbler Gladsaxe og Virum søger weekendsælgere! IDEmøbler Gladsaxe Ansøgningsfrist: 18. april 2014
IDEmøbler Herning søger medarbejder til boligtilbehør, belysning og kasse IDEmøbler Herning Ansøgningsfrist: 18. april 2014
IDEmøbler i Glostrup søger deltidssælger IDEmøbler Glostrup Ansøgningsfrist: 25. april 2014
IDEmøbler i Silkeborg søger deltidssælger til møbelafdelingen IDEmøbler Silkeborg Ansøgningsfrist: 20. april 2014
IDEmøbler i Viby søger lagermedarbejder IDEmøbler Viby Ansøgningsfrist: 30. april 2014
IDEmøbler og ILVA søger salgselever til hele landet IDdesign a/s Hovedkontor Ansøgningsfrist: 30. juni 2014
Ide.dk anvender cookies til at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere om cookies på ide.dk.