Luk
Indkøbskurv
Gå til kassen
Levering
Fortrydelsesret
Gå til kassen

Kundeservice

Kundeservice er tilgængelig kl. 9-15 alle hverdage på telefon 88 17 95 85 eller webshop@ide.dk.

Børneværelse

Grænsen mellem børn og unge er flydende. Det betyder, at behovet for møbler og tilbehør til de unges værelser lynhurtigt ændrer sig.

Uanset alderen på børneværelset, stilles der i de fleste hjem krav om, at møblerne skal være smarte, holdbare og praktiske - og gerne have gode opbevaringsmuligheder. Hos IDEmøbler har vi et stort udvalg af møbler, som børnene kan vokse med og som samtidig følger tidens trend.

Find lige den farve og det materiale, der passer ind i børneværelset hjemme hos jer blandt IDEmøblers udvalg af brikse, borde og stole til de unge.

badeværelse

Makeover på budget - i bad, stue og soveværelse

Designer, indretter og stylist Laura Scheuer Trøstrup gæsteblogger på IDEmøblers blog i efteråret og giver lækre tips og tricks til indretningen. I denne uge handler Lauras tips om, hvordan du giver en makeover på budget i bad, stue og soveværelse. Se endnu flere af Laura kreative indretningstips på homesweetspot.dk og på hendes blog theSweetSpot.dk. Rigtig god læselyst!

Læs hele indlægget
æbler

Hyggeligt efterår – ude og inde

Med høj himmel, sol og måske ligefrem ferie er efteråret en af de smukkeste årstider.

Det er tid til at gøre hjemmet klar til vinteren både inde og ude, og hvorfor ikke gøre det på en hyggelig måde, med små gør-det-selv projekter for både store og små. Her er fire ideer

Læs hele indlægget
Fri fragt hos IDEmøbler

Billig fragt

Boligtilbehør: 49 kr.
Møbler leveres fra 349 kr.

Vi monterer og bortskaffer også.

Finansiering

Køb rentefrit i dag
og du kan shoppe
rentefrit for
10.000 ekstra

Ide.dk anvender cookies til at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere om cookies på ide.dk.